duminică, 21 aprilie 2013

Sebastian Vettel a câştigat Marele Premiu al statului Bahrain!

Marele Premiu al statului Bahrain a oferit unul dintre cele mai spectaculoase starturi din Formula 1 din ultima perioadă, după ce Nico Rosberg, Sebastian Vettel şi Fernando Alonso au oferit dueluri incitante în primele tururi.
Vettel a câştigat Marele Premiu al statului Bahrain!

miercuri, 17 aprilie 2013

Pirelli înlocuieşte pneurile soft cu cele medium pentru Bahrain !

Pirelli a anunţat marţi schimbarea compoziţiilor de anvelope pe care le va furniza echipelor cu ocazia Marelui Premiu al statului Bahrain de la sfârşitul acestei săptămâni.
Deşi planurile iniţiale vizau furnizarea pneurilor soft şi hard, producătorul italian a înlocuit cauciucurile soft cu cele medium, întrucât acestea au o durată de viaţă mai mare.
Pirelli înlocuieşte pneurile soft cu cele medium pentru Bahrain !

duminică, 14 aprilie 2013

Alonso a castigat marele premiul al Chinei 2013 !

Fernando Alonso a obţinut duminică prima victorie pentru Scuderia Ferrari de la Marele Premiu al Germaniei din luna iulie a anului trecut, la capătul unei curse din China în care depăşirile efectuate în primele tururi au fost decisive.
Alonso a câştigat Marele Premiu al Chinei !

joi, 11 aprilie 2013

Avancronica Marelui Premiu al Chinei 2013 !

Echipa Red Bull Racing abordează cursa de la Shanghai sub spectrul controverselor ordinelor de echipă de la Sepang, în timp ce Ferrari şi Lotus speră să revină la rezultatele bune obţinute în Australia. 
china 2013