miercuri, 23 aprilie 2014

E. Boullier (teamchef McLaren) : "Trebuie să credem că vom câştiga o cursă " !

McLaren Mercedes şi-a exprimat la începutul acestei săptămâni increderea că poate înregistra progrese constante în pluton după un debut de sezon mai puţin satisfăcător. Eric Boullier explică această revitalizare aşteptată printr-un program agresiv de dezvoltare a monopostului care va permite echipei să ajungă în postura de a câştiga din nou curse, chiar dacă echipa nu a obţinut niciun punct în ultimele două curse.
McLaren
"Trebuie să credem că vom câştiga o cursă. Cred că vom fi capabili să forţăm pentru a aduce un pachet de dezvoltare puternic şi agresiv pentru acest sezon. Cred că ne punem în poziţia de a lupta pentru victorii, poate nu în prima parte a anului, dar poate mai târziu. 2014 ar trebui să fie un an de referinţă pentru noi, ar trebui văzut ca un an de reconstrucţie a unei echipe câştigătoare", a declarat el.
McLaren concurează în acest debut de sezon fără un sponsor principal, însă Boullier a dezvăluit că negocierile purtate de CEO-ul Ron Dennis sunt aproape de finalizare.
"Planul discutat de Dennis are loc. Până când semnăm pachetul, până când semnam contractul final, nu vom anunţa nimic. Vom continua strategia de acum până când vom fi în măsură să facem un anunţ", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu