marți, 8 aprilie 2014

Force India multumiti de rezultatele din Bahrain 2014 !

Force India a obţinut duminică primul podium după o pauză de aproape cinci ani, ca urmare a locului trei ocupat de Sergio Perez în Marele Premiu al Bahrainului.  Vijay Mallya, care îndeplineşte şi funcţia de şef, este multumit de performanţa obţinută de pilotul mexican şi glumeşte cu privire la şansele de a ajunge Mercedes din urmă.
Force India


"Ferrari, Red Bull şi McLaren sunt echipe grozave, dar la final contează rezultatul. Sigur că cei de la Mercedes sunt foarte puternici, aşa că nu sunt sigur dacă îi putem ajunge, dar vom încerca . Comparativ cu toţi ceilalţi, noi avem un buget limitat şi sunt foarte bucuros să demonstrez că putem fi competitivi cu aceste resurse limitate", a declarat el pentru site-ul oficial al Formulei 1.
Cu toate acestea, Mallya preferă să rămână precaut în privinţa şanselor pe care Force India le are să repete o astfel de performanţă şi în Marele Premiu al Chinei de la sfârşitul săptămânii viitoare. "Întotdeauna încercăm să îmbunătăţim. Ar fi fantastic să putem repeta podiumul, dar plutonul este atât de competitiv încât nu este posibil să prezici ceva. Cred că singura echipă care poate face predicţii este Mercedes, pentru că ei sunt mult mai rapizi decât toţi ceilalţi. Dar nu cred că o altă echipă poate prezice unde va fi", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu