marți, 8 aprilie 2014

Noua sesiune de teste din Bahrain 2014 !

Acest sezon marchează revenirea testelor în timpul sezonului pentru prima oară după 2008, iar prima sesiune de acest gen are loc pe circuitul Sakhir din Bahrain la numai două zile după victoria obţinută aici de Lewis Hamilton in fata colegului sau dela Mercedes . Echipele au la dispoziţie două zile pentru a evalua noi componente pentru monoposturi, mai ales de natură aerodinamică, prin care să-şi îmbunătăţească performanţele în perioada ce urmează .
 Bahrain teste


Echipele au ales strategii diferite în privinţa modul în care abordează aceste teste: unele mizează pe piloţii titulari pentru a învăţa cât mai multe lucruri despre noile monoposturi, în timp ce altele le-au oferit oportunitatea piloţilor de rezervă să câştige cât mai multă experienţă la volan.
Iată piloţii care testează pentru echipe în cele două zile ale sesiunii:
Echipa Marti, 8 aprilie Miercuri, 9 aprilie
Mercedes Nico Rosberg Lewis Hamilton
Lotus Pastor Maldonado Romain Grosjean
Ferrari Fernando Alonso Fernando Alonso
Sauber Giedo van der Garde Sergey Sirotkin
McLaren Kevin Magnussen Kevin Magnussen
Williams Valtteri Bottas Felipe Nasr
Force India Nico Hulkenberg Sergio Perez
Toro Rosso Daniil Kvyat Jean-Eric Vergne
Marussia Max Chilton Jules Bianchi
Red Bull Racing Daniel Ricciardo Daniel Ricciardo
Caterham Robin Frinjs Marcus Ericsson
Caterham, Mercedes şi Williams au fost ales să-şi concentreze atenţia timp de o zi pe dezvoltarea pneurilor furnizate de Pirelli. Celelalte echipe vor face acelaşi lucru pe parcursul celorlalte trei sesiuni de teste din timpul sezonului, care vor avea loc pe circuitele de la Barcelona, Silverstone şi Abu Dhabi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu