vineri, 11 aprilie 2014

Red Bull : "Dacă motorul nostru nu începe să funcţioneze , nu-i vom ajunge pe cei de la Mercedes " !

Mercedes a dominat clar primele trei curse ale noului campionat si datorită unui motor V6 turbo de 1.6 litri cu circa 80 de cai putere mai puternic decât cel dezvoltat de Renault. Această diferenţă face ca Red Bull Racing să nu fi avut încă posibilitatea de a lupta pentru victorii, iar consultantul Helmut Marko a admis că îmbunatăţirea motorului Renault este esenţială pentru ca echipa austriacă să poată lupta pentru trofee.
Red Bull


"Dacă motorul nostru începe să funcţioneze, atunci avem oportunitatea de a reveni în frunte. dar dacă rămâne aşa cum este acum, atunci trebuie să-l felicit pe Niki Lauda , pentru ca cei doi piloţi ai săi vor rămâne singuri în frunte", a declarat el.
Marko este însă optimist că unitatea de propulsie Renault se va îmbunătăţi, întrucât inginerii Red Bull Racing colaborează îndeaproape cu cei ai constructorului francez.
"Am fost des în Franţa şi ştiu multe despre tehnologia modernă a motoarelor. Este o situaţie de urgenţă pentru Red Bull, Toro Rosso şi Renault. Am inclus şi companii din Styria (n.r - unul dintre cele nouă state federale în care este împărţită Austria), pentru că fără Styria nu funcţionează nimic. Am descoperit o mulţime de greşeli şi într-un fel suntem optimişti că putem face un mare pas înainte pentru cursele europene", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu