joi, 24 aprilie 2014

Scuderia Ferarri pregateste noi up-dateuri pentru Spania 2014 !

Marele Premiu al Spaniei marchează debutul sezonului european al campionatului mondial de Formulei 1 şi reprezintă în mod tradiţional cursa în care sunt introduse primele update-uri majore ale anului. Scuderia Ferrari se pregăteşte deja intens pentru cursa din 11 mai cu un update semnificativ al cărui punct de referinţă este un nas mai scurt, asemănător din punct de vedere al conceputului cu cel introdus de Mercedes în etapa precedentă din China.
Ferrari


În plus, Ferrari va introduce o nouă aripă faţă, o nouă aripa spate şi va modifica inclusiv podeaua monopostului F14 T. De asemenea, italienii lucrează şi la o suspensie spate asemănătoare cu cea folosită de McLaren încă de la începutul sezonului. În cazul echipei britanice, cele patru braţe ale suspensiei spate sunt acoperite cu patru plăci distincte conectate la întregul dispozitiv.
Între timp, Ferrari a iniţiat un amplu proces de restructurare a procedurilor din cadrul departamentului tehnic. Echipa a anunţat pe site-ul său oficial că furnizorii vor fi capabili să livreze mai rapid noile componente, iar procedurile interne pentru update-uri au fost simplificate cu acelaşi scop. Toate aceste schimbări apar la scurt timp după ce Marco Mattiacci l-a înlocuit pe Stefano Domenicali în funcţia de şef al echipei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu