joi, 31 iulie 2014

Toto Wolf : "Nimeni nu ar trebui să ia piciorul de pe acceleraţie " !

Mercedes se află în mijlocul unei dileme după ce i-a cerut lui Hamilton să se lase depăşit de Nico Rosberg în Marele Premiu al Ungariei, chiar dacă germanii au anunţat anterior că nu vor exista ordine de echipă. Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, spune că piloţii vor avea în continuare posibilitatea de a lupta liberi pentru titlul mondial şi crede că adevărata problemă a echipei este fiabilitatea monopostului.
Mercedes


"Piloţii noştri vor continua să fie liberi să concureze pentru restul sezonul 2014 şi vor concura pentru victorii. Totuşi, trebuie să fim clari în privinţa acestei situaţii: această dezbatere despre ordine de echipă ascunde adevărata problemă, şi anume fiabilitatea. Nu am avut parte de fiabilitate în ultima perioadă şi asta ne-a dat bătăi de cap, dar aceste probleme pot fi evitate dacă facem o treabă mai bună", a declarat el într-un interviu acordat site-ului oficial al echipei.
Pe de altă parte, Wolff a afirmat pentru agenţia de presă APA ca ambii piloţi trebuie să asculte indicaţiile furnizate prin radio de ingineri, indiferent dacă acestea par să fie corecte sau nu.
"Dacă Paddy Lowe (n.r - directorul tehnic) spune ceva prin radio, acest lucru este respectat chiar dacă în acel moment pare să fie ceva iraţional pentru piloţi. Înţelegerea noastră de la începutul sezonului este că celălalt pilot să nu fie deranjat dacă este pe o altă strategie. Dar nimeni nu ar trebui să ia piciorul de pe acceleraţie. Ce s-a întâmplat în Ungaria s-a întâmplat, dar oricând există probleme trebuie să învăţăm cât mai mult din ele", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu