joi, 25 septembrie 2014

Alonso nu va semna cu Lotus pentru sezonul 2015 !

Revista germană Sport Bild a informat în această săptămână că Fernando Alonso este indemnat de managerul său Flavio Briatore sa mearga spre Lotus, echipă care va folosi motoare Mercedes şi la care ar putea sosi şi miliardarul canadian Lawrance Stroll în calitate de investitor. Informaţiile au fost însă negate de Gerard Lopez, proprietarul echipei Lotus, care susţine că nu au avut loc discuţii între cele două părţi. "Prima oară am aflat despre asta pe internet", a declarat omul de afaceri luxemburghez pentru publicaţia Auto Motor und Sport.
Lotus


Chiar şi în acest context, viitorul lui Alonso în cadrul Scuderiei Ferrari rămâne incert, în ciuda faptului că actualul său contract expiră abia la sfârşitul sezonului 2016. De altfel, inclusiv Briatore a lăsat să se înţeleagă că există anumite neînţelegeri între cele două părţi, fără însă să intre în detalii despre acest aspect. "Ferrari nu a întors spatele nimănui, dar nu este momentul potrivit să vorbim despre asta", a precizat italianul pentru publicaţia locală Omnicorse.
Presa internaţională speculează că în cadrul Ferrari există o facţiune care îşi doreşte plecarea lui Alonso de la echipă, element sugerat recent chiar de pilotul spaniol.
Pentru moment, o plecare la Red Bull Racing pare greu de conceput, mai ales că Sebastian Vettel şi-a manifestat în ca o dată dorinţa de a rămâne la cvadrupla campioană mondială. "Am spus deja de multe ori că am un contract cu red Bull pentru anul viitor şi lucrez pe principiul că încă voi concura pentru ei", a precizat germanul pentru Sport Bild.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu