marți, 28 octombrie 2014

Force India a fost aproape să rateze prezenta pe circuitul de la Austin !

Formula 1 a fost la un pas să piardă incă o echipă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia germană Auto Motor und Sport. Force India a fost aproape să rateze prezenta pe circuitul de la Austin din cauza unor datorii către Mercedes pentru motoare, însă a reuşit să efectueze plata în cursul zilei de luni. În caz contrar, nu era exclus ca producătorul german să refuze să furnizeze motoare echipei pentru ultimele trei curse ale sezonului.
Force India


 Force India nu a confirmat informaţiile, însă şeful-adjunct Bob Fernley a admis că situaţia pe care o traversează echipele mici din punct de vedere financiar este una dificilă. "Dacă vom continua în acest mod, vom pierde mai multe echipe", a declarat el.
Caterham şi Marussia nu vor concura în Marele Premiu al Statelor Unite după ce au intrat în insolvenţă, iar companiile care administrează acum echipele încearcă să găsească investitori care să le salveze de la faliment.
Anterior, presa internaţională a relatat că cel puţin alte trei echipe se află într-o situaţie financiară dificilă, acestea fiind Force India, Lotus şi, mai ales, Sauber, întrucât niciuna dintre acestea nu este sprijinită direct sau indirect de un constructor auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu