joi, 23 octombrie 2014

Montezemolo : " Vettel poate fi un pilot bun pentru Ferrari " !

 Sebastian Vettel şi-a reziliat contractul cu Red Bull Racing şi urmează să fie confirmat la Ferrari pentru sezonul 2015, după ce Fernando Alonso va confirma la rândul său plecarea de la echipă. După ce recent a admis că Alonso este pe punctul de a părăsi Ferrari, Luca di Montezemolo, fostul preşedinte al Scuderiei, a declarat că Vettel reprezintă o alegere bună pentru echipa italiană prin prisma calităţilor pe care le deţine.
Montezemolo

"Dacă mă întrebaţi dacă Vettel poate fi un pilot bun pentru Ferrari, răspunsul este da. Este tânăr, este cvadruplu campion mondial, un băiat foarte bun, un client Ferrari, aşa că are toate caracteristicile necesare. Aşa că de ce nu?", a declarat italianul.
Cu toate acestea, cvadruplul campion mondial Alain Prost consideră că Vettel nu poate schimba singur soarta Ferrari şi anunţă un sezon dificil pentru german în 2015.
"Alonso a demonstrat în ultimii ani că un pilot nu poate repara lucrurile la Ferrari. Partea de management, departamentul tehnic şi piloţii trebuie să lucreze împreună. 2015 va fi dificil pentru Vettel, dar cred că mutarea lui este pozitivă. Când petreci prea mult timp cu o echipă şi eşti multiplu campion mondial este normal să-ţi pierzi motivarea şi să ai nevoie de o nouă provocare. Este suficient de tânăr pentru a avea timp să-şi construiască un viitor cu Ferrari. Poziţia lui este diferită de cea a lui Alonso, care vrea să câştige imediat", a precizat francezul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu