duminică, 18 ianuarie 2015

Ferrari : " Monopostul va fi din ce în ce mai bun pe parcursul anului " !

Sergio Marchionne, preşedintele Ferrari, a dezvăluit că Scuderia a început cu întârziere proiectul noului monopost pentru sezonul 2015, din cauza numeroaselor schimbări din structura de conducere. Italianul este însă încrezător în şansele echipei de a înregistra progrese vizibile pe parcursul sezonului, în primul rând datorită posibilităţii de a dezvolta motorul.
Ferrari


"Începem sezonul un pic cam târziu din cauza faptului că designul noului monopost a început cu întârziere, dar cred că monopostul va fi din ce în ce mai bun pe parcursul anului. Avem un nou şef de echipă care a fost implicat în curse, Maurizio Arrivabene. Avem şi un băiat tehnic, James Allison, care se ocupă de partea tehnică a echipei. Aşa că avem echipă", a declarat el pentru publicaţia Automotive News.
Îndepărtarea lui Luca di Montezemolo din funcţia de preşedinte al Ferrari a generat iniţial numeroase speculaţii cu privire la participarea Scuderiei în Formula 1, însă Marchionne consideră că performanţele înregistrate de echipă în Marele Circ sunt esenţiale pentru a obţine vânzări cât mai bune cu maşinile de serie. "Afacerile merg incredibil de bine pentru divizia de maşini de stradă, dar inima succesului Ferrari este ceea ce face pe circuitul de curse. Şi dacă nu se descurcă bine pe circuit, dacă nu luptă în mod corespunzător, atunci cred că asta va avea în cele din urmă un impact asupra brandului", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu