marți, 27 ianuarie 2015

N. Rosberg : " Cred că Vettel se va uita mai mult la lumina roşie din spatele monopostului meu " !

Nico Rosberg e de parere că Mercedes va continua să domine Formula 1 şi în sezonul 2015, în ciuda speranţelor pe care le au echipele rivale prin prisma posibilităţii de a dezvolta motoarele în timpul campaniei. În acest context, germanul anticipează o luptă cu coechipierul său Lewis Hamilton pentru adjudecarea trofeului şi nominalizează Williams şi Red Bull drept principalele rivale.
Rosberg


"Aşa cred, chiar dacă nu am stat încă în noul monopost. Sunt foarte optimist şi cred că va fi din nou un duel între mine şi Hamilton. Pentru rivali va fi un an de dezvoltare şi îi văd pe cei de la Williams şi Red Bull drept cei mai puternici competitori", a declarat el.
În schimb, Rosberg consideră că Sebastian Vettel va avea nevoie de un an de acomodare la Ferrari înainte de a reveni cu adevărat în lupta pentru titlul mondial.
"Ferrari este Ferrari, niciodată nu trebuie să o subestimezi. Dar, cu riscul de a părea arogant, cred că Vettel se va uita mai mult la lumina roşie din spatele monopostului meu. În primul rând trebuie să găsească chimia potrivită între el şi ingineri, iar Ferrari nu poate ajunge cea mai bună echipă peste noapte. Noi am avut nevoie de cinci ani", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu