miercuri, 28 ianuarie 2015

Ricciardo: " Cred ca putem lupta cu Mercedes pentru titlul mondial " !

Red Bull Racing a organizat marţi la sediul din localitatea britanică Milton Keynes un eveniment care precede startul sezonului 2015 prin amenajarea unei piste artificiale de schi pentru angajaţi. Cu ocazia acestui eveniment, Daniel Ricciardo a oferit câteva indicii despre aşteptările pe care le are pentru sezonul care va începe la jumătatea lunii martie şi a afirmat că Red Bull Racing va înregistra progrese mai mari decât Mercedes.
Ricciardo


"Simt că Mercedes a extras foarte mult din pachetul lor anul trecut şi posibilitatea de îmbunătăţire este mai mică decât în cazul nostru. Putem face un mare pas înainte. Ştiu că pot fi mai rapizi, dar probabil că vor face un pas inainte mai mic decât al nostru", a declarat australianul pentru postul britanic de televiziune SkySports.
În acest context, Ricciardo este încrezător că va fi capabil să lupte pentru titlul mondial împotriva lui Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, după ce anul trecut a fost singurul pilot care a câştigat curse fără să concureze pentru Mercedes.
"Cred că pot să fac asta. Cu predicţia mea că vom micşora diferenţa, cu siguranţă ar trebui să fim în luptă şi sunt încrezător că pot reuşi dacă voi avea ocazia", a adăugat el.
Declaraţiile sale vin la scurt timp după ce Rosberg şi-a exprimat convingerea că va lupta pentru titlul mondial doar cu Hamilton.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu