miercuri, 20 mai 2015

Lewis Hamilton are contract cu Mercedes pană in 2018 !

Mercedes GP AMG a pus capăt miercuri tuturor speculaţiilor cu privire la viitorul lui Lewis Hamilton în cadrul echipei, după numeroasele incertitudini care au planat asupra contractului său. Echipa germană a anunţat că Hamilton şi-a prelungit contractul pentru încă trei sezoane, astfel că va rămâne la Mercedes cel puţin până la finalul campaniei din 2018.
Hamilton


"Mercedes este casa mea şi nu puteam fi mai fericit decât să rămân aici pentru încă trei ani. Chiar şi după succesul de anul trecut, dorinţa de victorie este mai mare ca niciodată şi acelaşi lucru este valabil şi pentru mine. Monopostul Mercedes pe care îl pilotez acum este cel mai bun pe care l-am avut în cariera mea, este atât de bine să fiu pe circuit în fiecare weekend la limită şi să lupt pentru victorii pe fiecare circuit", a declarat el.
Hamilton a câştigat titlul mondial în sezonul precedent şi a obţinut deja 15 victorii pentru Mercedes de la sosirea sa în 2013. La vremea respectivă, el a semnat un contract pe trei ani care urma să expire la sfârşitul acestui sezon, iar în absenţa unui manager a fost nevoit să gestioneze singur negocierile. Directorul de motorsport Toto Wolff a admis că prelungirea contractului a reprezentat o prioritate pentru echipă. "Continuitatea este unul dintre factorii cheie pentru a avea succes în Formula 1. Hamilton s-a bucurat de un sezon istoric cu Mercedes anul trecut, iar pentru acest sezon a fost o prioritate să reînnoim contractul. Ne-am alocat timpul potrivit pentru acest proces şi nu ne-am grăbit", a precizat el.
Mercedes nu a dezvăluit care este salariul lui Hamilton, însă presa internaţională speculează că britanicul va câştiga 180 de milioane de euro pe parcursul următoarelor trei sezoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu